Vojvodina nastavlja u istom ritmu, ubedljiva pobeda u Subotici

Na startu drugog dela sezone u Superligi, fudbaleri Vojvodine su pod vođstvom novog trenera Dragana Ivanovića ostvarili ubedljivi pobedu u 22. kolu u Subotici protiv Spartaka rezultatom 4:1.
Vojvodina nastavlja u istom ritmu, ubedljiva pobeda u Subotici
Foto: D. Perišić

Strelci za goste su bili Meleg (5), Babić (54), Malbašić (59) i Maslać (89), dok je jedini gol za domaći tim postigao Mudrinski (57).

Vojvodina je odigrala odličan meč, a u startnoj postavi je bila većina igrača koji su bili starteri i kod trenera Lalatovića. Na golu je prvi put bio Emil Rockov koji se nedavno vratio iz Proletera, u timu se našao i Vukasović koji je došao još u avgustu u crveno-beli tabor, dok je na klupi ostao Trujić. Debitovao je golom i Mario Maslać koji je ušao u nastavku umesto Melega.

Sa nova tri boda crveno-beli su zadržali treću poziciju na tabeli, ali sada imaju čak 11 bodova više od prvog pratioca, lučanske Mladosti. Partizan beži i dalje tri, a Zvezda devet bodova.

U ostalim susretima: Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0, Rad - Partizan 0:1, Borac - Bačka 1:0, Čukaricki - Javor 2:1, Napredak - Voždovac  0:0 i Mladost - Radnički 1:0. Odložen je susret Metalac - Radnik.

U narednom kolu Vojvodina narednog vikenda dočekuje Rad.

  • besan ker

    19.02.2017 22:48
    Mali Rockov na golu ostavio odličan utisak! Odbrana treba još malo da se "uhoda" u novom sistemu igre i biće ovo lepo proleće pred nama. Svi na "Karađorđe" u subotu da podržimo naš klub!
  • cane

    19.02.2017 17:22
    Bravo
    Lep početak prolećnog dela. Drago mi je da momci igraju dobro i nakon svih dešavanja oko kluba. Zato ajde da im damo podršku protiv Rada, baš me briga ko je u upravi samo je Voša važna i večna!
  • N

    19.02.2017 16:23
    Gazi Vošo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport