FK Vojvodina: Smenjen Ivanović, novi trener Veselinović

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina smenio je danas dosadašnjeg trenera Dragana Ivanovića i na njegovo mesto postavio Aleksandra Veselinovića.
FK Vojvodina: Smenjen Ivanović, novi trener Veselinović
Foto: Zoran Strika
Veselinović (46) će na mesto šefa stručnog štaba "crveno-belih" doći iz litvanske Suduve, a prethodno je vodio klube u Belgiji, Bugarskoj i Rusiji. Zvanično će biti predstavljen već sutra.
 
Ivanović je Novosađane vodio na svega sedam utakmica od odlaska Lalatovića, u kojima je tim ostvario četiri poraza i tri pobede. Čelnici kluba se na ovaj potez odlučuju posle dva vezana poraza i posle debakla u prošlom kolu protiv Voždovca, gde je Voša poražena sa 4:1.
 
Podsetimo, Ivanović je iz Napretka na klupu Vojvodine stigao u nezgodnom momentu, nakon velike bure i smene celokupnog rukovodstva. Ništa mirniji nije bio ni zimski prelazni period, u kom je klub napustilo nekoliko igrača. 
 
Ovo je čak 21. smena trenera u Vojvodini u prethodnih deset godina.
  • Stara garda

    06.04.2017 16:58
    Vojvodina
    Svilar,Vujkov,Mokus,Trifunovic,Novoselac,Rutonjski,Lerinc,Ivezic,Vucekovic,Nikezic,Licinar..Trener Toza Veselinovic...Eee,to je bio tim i oni su igrali fudbal.....
  • Vojvosadjan

    04.04.2017 00:35
    Brate ko je ovaj??? Kad sam video sliku ucinilo mi se onaj narodnjak Aca Ilic.
  • Slaninar

    03.04.2017 22:28
    Zapad
    Koje sad taj,pa zar nema u novom sadu trenera?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport