Od utorka prodaja karata za polufinale kupa, za Partizanove navijače samo jug

Prodaja karata za prvi meč polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, koji se igra u sredu na "Karađorđu", počinje u utorak u 12h.
Od utorka prodaja karata za polufinale kupa, za Partizanove navijače samo jug
Foto: 021.rs

Sem ukoliko policija ne naredi drugačije, kao što je to bilo u slučaju gostovanja Crvene zvezde, za pristalice Partizana obezbeđena je južna tribina ispod semafora.

Ulaznice za severnu tribinu gde su smeštene pristalice Vojvodine se neće naplaćivati već se mogu besplatno preuzeti u prostorijama navijačke grupe "Firma" na istoj tribini i to u sredu od 16h do početka meča.

Od utorka se karte mogu kupiti samo na centralnoj blagajni stadiona od 12 do 18h, a na dan meča na sve tri blagajne. Cene karata su 400 dinara jug, 600 istok i 800 dinara zapad. Važe stara pravila, a to je da jedna osoba može kupiti najviše do tri karte i da ulaznice moraju imati i deca.

Navijači Vojvodine koji imaju sezonske ulaznice mogu u prostorijama kluba na zapadnoj tribini da besplatno dobiju još jednu kartu za ovaj meč za zapad ili istok i to u ponedeljak od 14 do 18 i u utorak od 12 do 18 časova.

Iz kluba je saopšteno da "fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina".

Podsetimo, predigra ovog duela počela je još u petak uveče kada je klupu Vojvodine napustio trener Aleksandar Veselinović, a novi još uvek nije izabran. Dan kasnije, tokom prvenstvenog duela u Humskoj koji je Partizan dobio minimalnim rezultatom, uprava novosadskog kluba napustila je stadion zbog uvredljivog skandiranja navijača crno-belih. Potom su Beograđani objavili snimak na kom se čuje obećanje nekog iz uprave Novosađana da će "zbog toga namerno pustiti Zvezdu" u sledećem kolu.

Meč Vojvodina - Partizan igra se u sredu 26. aprila s početkom od 19 časova, dok je revanš dve nedelje kasnije.

  • Kiki

    24.04.2017 11:34
    Da nije tužno, bilo bi smešno. Čim Partizanovcu nešto nije po volji, on po politici! Čuj - "separatistički"...buhahahaha, koja ofucana fora...
    Dečko, mani se jeftine demagogije - znaš ti dobro kako stvari stoje!

    U Novom Sadu vi ste gosti!

    Idemo, Vošo, kidaj!

  • vrhovni guru

    24.04.2017 09:53
    ...
    Pa, za njih je i jug previše.
  • Chwdp

    24.04.2017 08:44
    Уз Партизан осрасто ко ја......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport