Rukometaši Vojvodine odbranili titulu Svesrpskog šampiona

Rukometaši Vojvodine odbranili su titulu Svesrpskog šampiona, nakon što su u Banjaluci savladali Borac posle sedmeraca, rezultatom 31:30.
Publika u banjalučkoj dvorani "Borik" imala je priliku da prisustvuje pravom spektaklu. Pobednika Svesrpskog kupa odlučivala je serija sedmeraca, a Novosađani su bili precizniji od domaćina turnira. Pobedom nad Borcem, Voša je po treći put osvojila ovo takmičenje.
 
Branzanu medalju osvojila je šabačka Metaloplastika koja je bila bolja od Sloge iz Doboja.
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Vojvodine Milan Jovanović, najbolji strelac je bio Milan Pavlov iz Sloge, dok se odličjem najboljeg golmana okitio Damir Efendić iz Borca. 
 
U borbi za Svesrpskog šampiona tradicionalno učestvuju po dva najbolja tima iz Srbije i Republike Srpske.
 
  • Liman drzava

    30.04.2017 22:35
    Bravo momci
    A sad bi po titulu
    Mi u halu
  • Ilija

    30.04.2017 20:34
    Bravo Žiko ljubi te strika !!!!
  • jerko

    30.04.2017 19:48
    Barikada kup

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.