Pare od Melega legle na račun, Voša ih ne prihvata

Donedavni kapiten FK Vojvodine Dejan Meleg, potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim Kajzerisporom, ali Voša taj ugovor ne priznaje.
Pare od Melega legle na račun, Voša ih ne prihvata
Foto: D. Perišić
Odlazak Melega iz novosadskog kluba izazvao je veliku buru u ionako već udzrmaloj Vojvodini. Prvi čovek "crveno-belih" Dragoslav Vuković rekao je za "Dnevnik" da je na račun kluba leglo 300.000 evra kao obeštećenje za Melega, ali da oni to ne prihvataju.
 
"Cena za transfer ovog igrača je milion evra. Turci su uplatili pomenutu sumu na osnovu papira koji je falsifikat koji su sastavili Meleg i jedan član bivše uprave FK Vojvodina, a mi ga ne priznajemo. Nećemo mu dati ispisnicu dok se neko iz Kajzerija ne bude pojavio i seo s nama za sto da razgovara, jer takav papir ne postoji ni kod nas u dokumentaciji, niti je overen u FSS-u", poručio je Vuković.
 
On je dodao da će Meleg morati da objasni ko mu je dao takav papir, jer sadašnja uprava "sigurno neće dozvoliti da bilo ko deluje na štetu FK Vojvodina".
 
Vest o Melegovom prelasku u turski klub krajem juna saopštili su upravo turski mediji, dok je uprava Novosađana navela da ih niko nije kontaktirao u vezi sa transferom, te da on bez njihove saglasnosti ne može da napusti Vošu. To se, kako bilo, dogodilo samo nekoliko dana kasnije kada je Meleg i zvanično potpisao za Kajzerispor. 
 
Dok se drama oko jednog od najboljih igrača Voše prošle sezone nastavlja, igrači koji su ostali u klubu nastavljaju sa pripremama pred početak prvenstva, 22. jula kada će na "Karađorđu" dočekati Čukarički.
 
U okviru priprema, sutra će se od 20 časova odigrati prijateljski meč između Voše i prvoligaša Proletera sa Slane Bare.  Ulaz ne meč je besplatan.
  • Podbarac Original

    15.07.2017 15:42
    Niste shvatili
    Koliko vidim iz vasih komentara,niste dobro shvatili pricu.Turci su greskom pustili pare na racun FK Vojvodina i pare ce biti vracene na njihov racun.Pare treba da se uplate na licni Vukovicev racun u inostranstvu ili nekoj od njegovih firmi tj.onome ko polaze pravo na pare od Melega.To je prava prica,capisco?
  • Miki

    15.07.2017 08:58
    Nece da igra za kriminalce
    Niko sa gramom dostojanstva ne bi trebao da igra za klub u kome huligani koje je predsednik kluba poveo na ekskurziju biju igrace. . Ja bih na njihovom mestu radije cuvao ovce nego da se tako ponizavam
  • Bane sa Telepa

    15.07.2017 08:54
    Vosa
    Ima li iko normalan i posten a da razume i voli Vosu u ovom gradu ! Naravno mislim na one koji upravljaju gradom ! Prvo je prvi bio onaj Kan Kan a sada Ovaj ! Majko Bozija ! Gradonacelnice zar je toliko tesko svatiti da je FK Vojvodina gradsko javno dobro , da je klub sa tradicijom , imenom . To sto radite sa Vosom radite i svim ostalim javnim institucijama , stom razlikom sto su ostali monopolisti ( informatika , toplana , vodovod ..... ) a gradjani njihovi taoci a Vosa nije .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport