Minimalac Vojvodine protiv Mačve i vrh tabele

Golom Nemanje Subotića u 64. minutu meča, Vojvodina je večeras na Karađorđu savladala šabačku Mačvu sa 1:0 u 9. kolu šampionata.
Minimalac Vojvodine protiv Mačve i vrh tabele
Foto: 021.rs

Jovančić je povukao loptu sa sredine terena i odlično proigrao Subotića u šesnaestercu, a on je preciznim udarcem pogodio dalji donji ugao Filipovićevog gola. Bio je to drugi pogodak u prvenstvu 25-godišnjeg Beograđanina, a sa nova tri boda Vojvodina je zadržala poziciju u samom vrhu tabele.

Oko 1.000 gledalaca večeras je gledalo solidan fudbal, a nekoliko dobrih prilika na obe strane ostalo je neiskorišćeno. Domaćin je imao nešto veću inicijativu, dok su gosti povremeno ugrožavali Rockova. U samom finišu imali su dve odlične prilike za izjednačenje, ali nisu ih iskoristili pa su crveno-beli došli do tri boda.

U ostalim mečevima: Čukarički - Radnik 1:2, Napredak - Voždovac 1:2, Radnički - Borac 1:0, Mladost - Javor 3:0 i Rad - Bačka 0:0. Zbog obaveza u Ligi Evrope odloženi su susreti Crvena zvezda - Spartak i Zemun - Partizan.

Tabela: Crvena Zvezda (-2) i Vojvodina po 19 bodova, Voždovac i Radnički po 18, Spartak 17 (-1), Partizan 16 (-2), Čukarički 13 bodova, itd.

U narednom kolu Vojvodina u subotu 16. septembra ponovo igra na svom terenu, a na Karađorđu će gostovati ekipa Napretka.

  • Snajperisti OUT

    15.09.2017 13:47
    Toza Mafioza
    Samo da Snajper & Co ostave Vošu i njene igrače na miru, biće bolje svima.
  • Savara

    14.09.2017 10:36
    Limanac
    Šone ortak Deda nikada neće doći na Sever sve dok ti ne uzmeš megafon u ruke i počneš da vodiš navijanje uz pesmu: Gagijeva raja !
  • Šonejac

    14.09.2017 08:18
    Deda me je opet razočarao, nema ga na Severu i dalje... Neka, vratiće se on kada tribini vratimo stari sjaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.