Vojvodina sutra dočekuje Mladost na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine ugostiće sutra na "Karađorđu" ekipu Mladosti iz Lučana u 12. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina sutra dočekuje Mladost na Karađorđu
Foto: 021.rs
Posle poraza od Crvene zvezde u Beogradu, Voša će pokušati da upiše nova tri boda na domaćem terenu. Ekipa Mladosti je, uz novosadski klub, učestvovala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je novu sezonu otpočela nešto slabije, pa se trenutno nalazi na 11. mestu. 
 
U novosadskom taboru i dalje ostaju pri tome da je na "Karađorđu" Vojvodina ta koja odlučuje o konačnom rezultatu, te da oni moraju da odlučuju o toku utakmice. U prilog im ide i tradicija igranja protiv Mladosti, u 23 meča, Vojvodina je slavila 17 puta, dok je samo u tri utakmice izlazila kao gubitnik.
 
Kapiten "crveno-belih" Dušan Jovančić očekuje težak meč, ali i osmu pobedu u prvenstvu ove sezone.
 
"Pokušaćemo da nastavimo niz pobeda koji imamo na domaćem terenu. U poslednja dva meča kod kuće ostvarili smo pobede na dve teške utakmice i mislim da nas i sutra očekuje jedan takav susret. Mladost je mnogo bolja ekipa nego što to pokazuju rezultati. Bez obzira na to, na 'Karađorđu' moramo mi da se pitamo i da dođemo do sva tri boda", poručio je kapiten Novosađana.
 
U korist Vojvodini ide i to što će šefu stručnog štaba Vladimiru Buaču na raspolaganju biti svi igrači, pošto u timu nema problema sa povredama ili suspenzijama. 
 
Utakmica počinje u 17 časova, a ulaznice se naplaćuju po ceni od 200 dinara za zapad, 100 dinara za istok i sever. 
  • Deda Lazic

    29.09.2017 11:52
    Rusofil
    Sone bato necu doci na sever,znas da sam svoje mesto nasao na zapadu.Putuj evropo,ja necu sa tobom.
    SRBIJA - RUSIJA
  • Severina

    29.09.2017 08:58
    Cura fina
    Ah što volim miris navijača! Svoju malu guzu bi im dala ali mama,mama brani to!
  • Božić Sajla

    29.09.2017 00:06
    Stop barjacima
    Dolazim na Sever, popiću dosta i gledati tekmu iznad svakog navijača koji drži barjak meni ispred nosa ! PUNK FKV

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.