Zemunci slavili na Spensu, Voša stala u drugom poluvremenu

Košarkaši Vojvodine poraženi su na Spensu od Mladosti iz Zemuna rezultatom 104:95 u 2. kolu Košarkaške lige Srbije.
U prvom meču posle 20 godina pred novosadskom publikom u najvišem rangu domaće košarke mladi igrači Vojvodine pokazali su da mogu da pariraju iskusnijim protivnicima.
 
Prvo poluvreme Vojvodina je odigrala odlično. Od starta je vodila i čuvala je prednost. Nakon odlične prve četvrtine, koju su dobili sa 25:19, usledila je i dobra druga gde su se još više "raspucali". Na poluvreme su otišli sa rezultatom 56:47 i očekivalo se da će u drugom delu igre da sačuvaju rezultatsku prednost.
 
Međutim, nagli pad igre u trećoj četvrtini skupo je koštao Novosađane. Gosti su dali čak 30 poena, dok su "crveno-beli" uspeli da se poentiraju samo 17 puta. U poslednjoj četvrtini Vojvodina se nije predavala, pokušavala je da izjednači, ali bez uspeha.
 
Ekipu Vojvodine predvodili su Aleksa Stojanović sa 18, Stefan Stojačić sa 16 i Dejan Janjić sa 15 koševa. Na drugoj strani najefikasniji su bili Veljko Brkić sa 21, Božidar Babović i Vuk Malidžan sa po 20 koševa.
 
Vojvodina se sa dva poraza trenutno nalazi na začelju u grupi timova koji još nemaju zabeležen trijumf, a u narednom kolu koje se igra 28. oktobra ugostiće Tamiš. 
  • Zbogom pameti

    22.10.2017 10:33
    Sujete su,tu velike...
    Ugasena je kk vojvodina srbija gas koja je bila pravni sledbenik kk beobanka...ovo je izvorna vojvodina...
  • ST

    22.10.2017 08:04
    Zar klub nije ugasen? Nisam u toku...
  • Zivan

    21.10.2017 23:21
    Ne može klub u najvišem rangu takmičenja da opstaje isključivo na, inače dragocenom, entuzijazmu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.