Odbojkaši Vojvodine rutinski protiv Spartaka

Odbojkaši Vojvodine pobedom nad Spartakom iz Ljiga u 6. kolu Superlige nastavili su sa uspešnim nastupima u domaćem prvenstvu.
Odbojkaši Vojvodine rutinski protiv Spartaka
Foto: 021.rs
Voša je i posle šest kola neporažena u najelitnijem domaćem takmičenju i bez izgubljenog seta. Iako su ove nedelje "crveno-beli" imali prilično zgusnut raspored zbog utakmica u Evropi i Superligi, meč protiv Spartaka su rutinski dobili.
 
Izabranici Nedžada Osmankača su od starta pokazali da će Spens biti teško osvojiva tvrđava za bilo koji tim. U prvom setu su odmah napravili veliku razliku u poenima, pa su ga priveli kraju sa 25:17.
 
Drugi set je bio još ubedljiviji, pošto su gosti upisali tek 15 poena. Bez ikakvih problema Novosađani su priveli meč kraju osvajajući treći set rezultatom 25:18.
 
Vojvodina je prva na tabeli sa 18 bodova, a iza nje je Mladi Radnik sa 13 i Novi Pazar sa 12 osvojenih poena. U narednom kolu Novosađani će gostovati u Novom Pazaru.
  • Nadam se

    18.11.2017 22:15
    Da će konačno svi u NS uvideti da imamo i tim i stručni štab za velike rezultate. Svaka čast i treneru i igračima na svemu i pored poraza uTuluzu dve pobede u nizu.
    Želim vam trofeje i u Srbiji i Evropi.
    Samo napred vreme radi za vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.