Hokejaši Vojvodine slavili protiv Mladosti golom u poslednjoj minuti

Hokejaši Vojvodine zabeležili su i četvrtu pobedu u Internacionalnoj hokejaškoj ligi koja okuplja 10 kubova iz Srbije, Slovenije i Hrvatske.

U 15. kolu Vojvodina je pred svojim navijačima na Spensu savladala zagrebačku Mladost rezultatom 3:2, a gol odluke postigao je Miloš Babić u 59. minutu meča.

Gosti, koji su pre samo dve nedelje u svojoj hali savladali Novosađane sa ubedljivih 5:0, počeli su ponovo sa visokim ambicijama. Prvi trećinu su dobili sa 2:1, ali su crveno-beli ipak uspeli da preokrenu i naredne dve trećine dobiju sa po 1:0.

Uz Babića, golove za pobednički sastav postigli su još Akimov i Mirković, a s druge strane u strelce su se upisali Trstenjak i Smerdelj.

Vojvodina sada ima 12 bodova i na osmoj je poziciji, a naredni susret takođe bi trebalo da odigra pred svojom publikom i to protiv slovenačkog Belda.

  • The Lalosh

    10.12.2017 21:53
    Bravo za Vošu!
    Najave utakmica možete naći na:
    https://vojvodinahc.com
  • Raspored

    10.12.2017 13:44
    Utakmica
    Gde ima raspored utakmica?
  • Paka

    10.12.2017 11:31
    Odlicam mec
    Do juce nisam bio na hokeju u Novom Sadu 15 godina... Jucerasnji susret je bio pun uzbudjenja sa srecnim krajem. Sve cestitke Vosi! Poziv za sve da dodju na sledecu utakmicu i u sto vecem broju da izborimo jos jednu pobedu! Obucite debelu garderobu i necete zazaliti na izdvojenom vremenu-garant!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.