Gerić možda ponovo u dresu Vojvodine

Legenda srpske odbojke Andrija Gerić mogao bi u predstojećoj sezoni ponovo da obuče dres novosadske Vojvodine.
Legenda srpske odbojke Andrija Gerić mogao bi u predstojećoj sezoni ponovo da obuče dres novosadske Vojvodine.

Gerić već duže vreme trenira sa Vojvodinom, a prošao je i kompletan bazični deo priprema na Kopaoniku sa timom, a mogao bi da se vrati u klub u kom je ponikao ako ne nađe odgovarajući inostrani angažman. "Ništa nije nemoguće. Planiram da odigram ovu i još jednu sezonu i onda završim karijeru. Imam nekih ponuda sada, ali je sve na "dugačkom štapu"", rekao je Gerić.

Ono što je sigurno je da Vojvodina ne može finansijski da isprati neke uslove koje mogu klubovi iz inostranstva. "Moji uslovi i ne bi bili isti za Vojvodinu kao za strane ekipe. Za sada sam tu, treniram i ne verujem da će se išta više znati pre kraja Evropskog prvenstva", naglasio je Gerić.

Generalni direktor Vojvodine Vasa Mijić realno gleda na situaciju, ali ističe da bi voleo da vidi svog velikog prijatelja u timu. "Andrija Gerić je neko ko je uvek dobrodošao u klub. Ako ne pronađe odgovarajući klub, mislim da će biti naš član, a bilo koja varijanta je moguća, pa čak i da odigra nekoliko utakmica u slučaju da novu sredinu pronađe kasnije. Ima vremena, do decembra su prelazni rokovi", istakao je Mijić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport