Vaterpolisti Vojvodine imali sreće na žrebu

Vaterpolisti Vojvodine igraće protiv Primorca, Marseja i Duizburga kvalifikacije za Evroligu, odlučeno je danas žrebom.
Vaterpolisti Vojvodine igraće protiv Primorca, Marseja i Duizburga kvalifikacije za Evroligu, odlučeno je danas žrebom. Kvalifikacioni turnir igraće se od 23. do 25. septembra u Novom Sadu, odnosno na bazenu na Klisi.

Kapiten Boris Vapenski kaže za Radio 021 da je Vojvodina dobila grupu kakvu je priželjkivala i da lakše protivnike nije mogla da izvuče. - Ne želim da potcenjujem bilo koga, ali ove ekipe dobro poznajemo i već smo se s njima susretali. Mislim da će novosadska publika moći da uživa u dobrom vaterpolu i da će svaka utakmica biti zanimljiva do poslednjeg momenta - kaže kapiten. Vapenski ističe da Novosađani još nisu kompletni i da je preostalo svega desetak dana što je nedovoljno da se ekipa potpuno spremi, ali da uprkos tome očekuje siguran plasman u najelitnije klupsko takmičenje.

Sa kvalifikacionog turnira u Novom Sadu plasman u Evroligu obezbediće dva prvolpasirana kluba, a favoriti su Vojvodina i Primorac. Raspored mečeva u grupi će biti naknadno određen u međusobnom dogovoru.

  • crveno beli

    12.09.2011 15:42
    Samo hrabro. Idemo u evroligu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.