Zapad 1.000 dinara za Vojvodina - Partizan

Karte za derbi meč 7. kola između Vojvodine i Partizana mogu se kupiti na blagajni stadiona Karađorđe po cenama od 200 dinara za severnu, 700 za istočnu i 1.000 dinara za zapadnu tribinu.

Karte za derbi meč 7. kola između Vojvodine i Partizana mogu se kupiti na blagajni stadiona Karađorđe po cenama od 200 dinara za severnu, 700 za istočnu i 1.000 dinara za zapadnu tribinu.

Uprava kluba ranije je najavila da će u prodaji biti 11.000 ulaznica. Kontrola na ulazima će biti pojačana, a policija je ranije zabranila okupljanja navijača dva kluba pre i posle meča koji je okarakterisan kao visokorizičan. Takođe, na istočnoj tribini gde će biti Partizanovi simpatizeri uklonjene su stolice kako bi se predupredila oštećenja.

Kapije stadiona otvaraju se sutra već u 16.30h, meč se igra od 19h, a biće prenošen na drugom kanalu državne televizije.

  • U Novom Sadu

    03.10.2011 07:20
    Eeeeeeee
    Uzesmo bodove, uzesmo bodove!
  • PONOS NIZIJE

    30.09.2011 22:04
    SAMO VOSA
    Svi vi koji zivite u NS i okolini a ne navijate za FK Vojvodinu koja je ponos Novog Sada i koja je nastala davne 1914 godine, klub koji je osnovala omladina iz ljubavi, mozete samo da se selite bagro izdajnicka! Kakav je bre ovo grad smradovi, imamo stari klub za ponos gde bi se svuda u svetu njim ponosili a ovde neki spominju Indexe i ostalo. Pa FK Vojvodina je klub svi stanovnika Novog Sada i Vojvodine bez obzira na kvart u NS ili grad u Vojvodini. A najsmesniji je ovaj sljma sa detelinare koji navija KAO zafk novi sad tj nak a voli i partizan hahahahahahahaha!!!
  • boolewar

    30.09.2011 21:28
    21114 je pp za Naselje, izrode! Svojevrstan "logo" koji je izbacila HC ekipa sa Naselja još 90-ih od kojih je velika većina bila redovna na Vošinim utakmicama.
    Poštuj bar to sramoto ovog grada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.