Andrija Gerić ponovo u Vojvodini

Proslavljeni reprezentativac Andrija Gerić (34),  novo je pojačanje Odbojkaškog kluba Vojvodina u predstojećoj sezoni.
Proslavljeni reprezentativac Andrija Gerić (34),  novo je pojačanje Odbojkaškog kluba Vojvodina u predstojećoj sezoni.

Generalni direktor kluba, Vasa Mijić, njie želeo da otkrije detalje pregovora ali je objasnio da Gerić nije vezan ugovorom do kraja sezone i da može otići ukoliko bude imao bolju ponudu. -Za sada dogovor nije da je zasigurno naš član do kraja sezone, ali mi ćemo se potruditi da to postane - rekao je Mijić.

Povratnik u matični klub, Andrija Gerić, obećao je da će igračima pomoći ne samo svojom igrom već i korisnim savetima u narednoj sezoni. -Pokušaću, da usmerim svoje saigrače, da taj period sticanja iskustva prođu brže i već sa 22 godine postanu vrhunski igrači - kaže ovaj rođeni Novosađanin. On je već odigrao tri meča za crveno-bele tokom proteklog vikenda na Memorijalu "Žarko Petrović" na kojem je Vojvodina zabeležila dve pobede i jedan poraz.

U dosadašnjoj karijeri je, sem za Vojvodinu, igrao i za Bosini, Lube, Ikom, Panatinaikos, Top Volej i Fenerbahče. Sa odbojkaškom reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju i bronzu na Olimpijadi u Atlanti, a ima i evropsko zlato iz 2001.

Inače, Vojvodina će na startu šampiona u četvrtak ugostiti Partizan, a dresove će pored Gerića prvi put obući i Miroslav Vrban i Dražen Luvric. Utakmica se igra u maloj sali Spensa, cena karte je 100 dinara.
  • Pera iz Podbare

    05.10.2011 00:47
    Srećno
    Puno sreće Andrija u svojoj Voši!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.