Vojvodina sa Partizanom na startu

Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaju se danas u Novom Sadu na startu novog prvenstva.

Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaju se danas u Novom Sadu na startu novog prvenstva. Isti rivali zatvorili su prošlu sezonu mečevima finala plej-ofa kada je Partizan trijumfovao 3:0 u seriji i došao do titule.

Sportski direktor Vojvodine Nikola Marić kaže da, pred početak šampionata, za blage favorite smatra Partizan i Crvenu zvezdu. "Ponovo u sezonu ulazimo s mladim sastavom, nemamo puno iskustva, ali imamo ambiciju i iskusnog Gerića kao predvodnika. Sigurno je da ćemo imati potreban kvalitet da se nosimo sa svima u ligi. Iako smo ostali bez dosta igrača, od kojih je većina igrala u postavi, mislim da smo oformili respektabilan sastav i da imamo osnova da se nadamo", rekao je Marić.

"Bez obzira na promene u sastavu, u šampionat ulazimo s velikim ambicijama. Na startu igramo s Partizanom, aktuelnim šampionom, koji je tim za respekt. Igrali smo mnogo puta s njima i dobro se poznajemo, a mislim da nam je falilo i malo sportske sreće u bitnim mečevima ranijih sezona i da smo mogli do pehara. Partizan je takođe promenio sastav, pa je teško reći šta može da se očekuje na startu, ali verujem da će moji momci odigrati maksimalno i da ćemo startovati trijumfalno", optimista je trener Novosađana Nikola Salatić.

Utakmica Vojvodina - Partizan igra se u Maloj sali Spensa od 18 časova, a ulaznica staje 100 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.