Milošević trijumfovao na Novosadskom maratonu

Pobednik 19. Novosadskog maratona je Živan Milošević iz Šapca, koji je stazu od 42 kilometara i 195 metara pretrčao za dva sata, 54 minuta i 52 sekunde.

Pobednik 19. Novosadskog maratona je Živan Milošević iz Šapca, koji je stazu od 42 kilometara i 195 metara pretrčao za dva sata, 54 minuta i 52 sekunde.

Drugo mesto osvojio je Uglješa Nikolić iz Novog Sada, a treće Rus Sergej Dolženkov, koji su kroz cilj prošli sa samo četiri sekunde zaostatka za pobednikom. U konkurenciji takmičarki pobedila je Dragana Tica iz Beograda sa rezultatom od tri sata, 57 minuta i četiri sekunde.

U glavnoj trci nastupilo je 106 takmičara iz Srbije, susednih zemalja, Slovačke, Rusije i Kine, a ukupno je na toj i na pratećim trkama učestvovalo 400 takmičara. Između ostalih, maratonsku trku je istrčao i završio predsednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović.

Rezultat svakog takmičara pri prolasku kroz cilj  praćen je pomoću čipova, koji su najavljeni kao tehnološka novina ovogodišnjeg maratona.

  • pera

    10.10.2011 08:16
    svaka cast svim ucesnicima
    svaka cast svim ucesnicima ali i organizatorima koji su se valjano potrudili da obaveste sugradjane o planu i programu trke, te o zatvaranju pojedinih ulica i raskrsnica za saobracaj... molim da se odgovorna osoba odgovarajuce kazni
  • Vaki

    10.10.2011 06:33
    Mogli su da trce i na Fruskoj gori umesto sto su napravili haos u saobracaju u samom gradu!
  • Milan II

    10.10.2011 06:11
    RUŽENJE NARODA
    Odem ti ja juče na najlon a kad htedoh kući ( na Liman I ), ne može ! Sva je sreća da je napolju bilo sunčano i toplo te sam mogao da sednem u park i da uživajući dočekam da se ulice odblokiraju i da stignem kući na vreme na nedeljni ručak. Istina nije bio ovog puta, kako je to red, u 12 h., nego u 1/2 3 .
    Volim sport i volim da se u našem gradu dešavaju sportski dogadjaji ali to ne sme da ugrozi funkcionisanje grada, pa čak ni u nedelju. Probajte da zamislite šta bi se desilo da se organizuje TAKAV maraton u centru Beograda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport