Pojačanje Vojvodine pred duel sa Železničarom

Odbojkaši Vojvodine u petak dočekuju ekipu Železničara u meču drugog kola Superlige.
Odbojkaši Vojvodine u petak dočekuju ekipu Železničara u meču drugog kola Superlige.


Novosađani u ovaj duel ulaze pojačani dizačem Nemanjom Stefanovićem, doskorašnjim članom Crvene zvezde koji bi, kako kaže sportski direktor Nikola Marić, u velikoj meri trebalo da reši manjak igrača na toj poziciji.

"Imali smo određenih kadrovskih problema jer je Luka Čubrilo ostao sam na poziciji dizača. Nikola Živanović zbog bolesti će se pridružiti ekipi tek posle Nove godine, a dizač koji se pojavljivao na turnirima, Rajko Strugar je stranac i ima određenih problema sa papirima. Postupak da dobije licencu je u toku, ali nismo smeli da dozvolimo da u međuvremenu ostanemo samo sa jednim igračem na toj poziciji", objašnjava Marić. Dodaje da je Crvena zvezda sa Stefanovićem napravila odlične rezultate i nema sumnje da će ovaj mladi igrač svojim kvalitetom pomoći ekipi.

Trener Nikola Salatić je siguran u pobedu protiv Železničara i ističe da bi svaki drugi rezultat bio iznenađenje. "Iako je iskustvo na strani protivnika, ne smemo da pokvarimo utisak iz prve utakmice. Moramo da nastavimo sa ozbiljnim i dobrim igrama, da još više usavršimo formu i sigurno onda neće biti problema", navodi Salatić.

Mišljenje trenera deli i kapiten Andrija Gerić i podvlači da Vojvodina ne treba da brine o protivnicima sa kojima će igrati u sezoni, već o svom načinu igre i mogućnostima da se ona podigne na viši nivo.

Meč Vojvodina - Železničar igra se u Velikoj sali Spensa od 18.30.  (D.B)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.