Zagrepčani i Dubrovčani će gostovati u Novom Sadu

Vaterpolisti Vojvodine igraće u grupi B sa dubrovačkim Jugom, zagrebačkom Mladosti i nemačkim Špandauom u grupnoj fazi Evrolige, odlučeno je žrebom u Zagrebu.

Vaterpolisti Vojvodine igraće u grupi B sa dubrovačkim Jugom, zagrebačkom Mladosti i nemačkim Špandauom u grupnoj fazi Evrolige, odlučeno je žrebom u Zagrebu.

Vojvodina je treći put uzastopno u Evroligi, a trener Dejan Stanojević kaže da je za njegovu ekipu čast što će ugostiti Mladost i Jug, a posebno to što će prvi put u istoriji Vojvodina gostovati u Dubrovniku.

"Ovo će biti lepa prilika da Novi Sad pogleda dve vrhunske ekipe sa vrhunskim igračima. Mi treba da nađemo sistem i da se protiv tih ekipa pokažemo u što lepšem svetlu", kaže Stanojević i dodaje da su hrvatske ekipe apsolutni favoriti u grupi.

Vojvodina je pre dve godine već igrala u grupi protiv Mladosti, u Novom Sadu je poražena sa 7:2, dok je u Zagrebu bilo 11:11. Obe godine je u grupnoj fazi zabeležila po jednu pobedu, jedan remi i imala četiri izgubljene utakmice.

Partizan odbranu trofeja počinje iz susedstva. Žreb je hteo da crno-beli za protivnike u grupi C imaju sve mađarske ekipe: Eger, Seged i Vašaš.
U grupi A igraće Budva, Olimpijakos, Vuljagmeni i Primorje, a u grupi D Pro Reko, Spartak, Marsej i Jadran.

Takmičenje počinje već narednog vikenda, a u četvrtfinale će se plasirati po dve najbolje ekipe iz svake grupe. (S.K.)

  • jaaa

    16.10.2011 13:40
    pravopis
    zagrePčani!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.