Vojvodina: Gruzijac izostao zbog virusa

Vojvodina odbacila špekulacije da je Gruzijac izostao sa megdana na Banjici zbog nesporazuma sa upravom kluba. U klubu tvrde da he Merebašvilija 'pokosio' virus.

Vojvodina odbacila špekulacije da je Gruzijac izostao sa megdana na Banjici zbog nesporazuma sa upravom kluba. U klubu tvrde da he Merebašvilija 'pokosio' virus.

Gruzijac Giorgi Merebašvili, iznenada, nije bio u timu Vojvodine u jednom od derbi mečeva 8. kola Jelen Superlige protiv Rada na Banjici (1:1). Počele su da kruže glasine da je popularni "Mereba" skrajnut, jer je, navodno, u sukobu sa upravom jer ne želi da produži ugovor.

Vojvodina je danas odbacila te špekulacije i glasine. "Razlog izostanka iz tima standardnog prvotimca nije nikakav problem na relaciji klub-igrač, već virus koji je povremenog reprezentativca Gruzije 'prikovao' za krevet. Visoka temperatura i iscrpljenost bili su jači od njegove želje da nastupi na važnoj utakmici na Banjici", piše na sajtu Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport