Vojvodina bolja od Jedinstva

Odbojkaši Vojvodine pobedili su ekipu Jedinstva rezultatom 3:0 (25:23, 25:19, 25:23), u četvrtom kolu Superlige.

Odbojkaši Vojvodine pobedili su ekipu Jedinstva rezultatom 3:0 (25:23, 25:19, 25:23), u četvrtom kolu Superlige. Meču u Velikoj dvorani Spensa prisustvovalo je oko 500 gledalaca.

Gosti su bolje otvorili meč i uspeli da se odlepe i na 4:10, ali Novosađani ipak uspevaju da se približe i na drugi tehnički tajm aut odu sa samo dva poena zaostatka. Ušlo se u neizvesnu završnicu, koja je, zahvaljujući dobrim servisima Ivovića i prolazima Katića u napadu, ipak pripala Novosađanima (25:23).

I drugi set imao je sličan početak kao i prvi, ali su ga igrači Vojvodine znatno ubedljivije rešili u svoju korist – 25:19. U ovom setu je viđeno nekoliko "dugih" poena, a obe ekipe su igrale zaista kvalitetnu odbojku. I treći set je počeo kao i prethodna dva i ponovo su gosti stekli osetniju prednost. Međutim, po istom scenariju, Novosađani polako sustižu prednost rivala i set su dobili rezultatom 25:23.

Ovom pobedom, Vojvodina je zadržala prvo mesto na tabeli.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport