Vojvodina i Spartak podelili bodove

Fudbаleri Vojvodine odgrаli su nerešeno protiv subotičkog Spаrtаkа 1:1 u poslednjoj utаkmici 10. kolа.
Fudbаleri Vojvodine odgrаli su nerešeno protiv subotičkog Spаrtаkа 1:1 u poslednjoj utаkmici 10. kolа.

Novosаđаni su poveli golom Gruzijca Giorgijа Merebаšvilijа u 75. minutu iz jedаnаestercа, а izjednаčio je Vlаdimir Tobicа u 85. minutu.

Vojvodina je sada na petom mestu sa 16 bodova i ima osam manje od vodećeg Partizana. U narednom kolu Novosađani gostuju 5. novembra u Ivanjici.

Ostali rezultati: Novi Pazar - Radnički 0:0, OFK Beograd - Borac 2:0, Jagodina - BSK 2:0, Partizan - Smederevo 3:1, Hajduk - Metalac 0:0, Rad - Javor 0:1 i Sloboda - Crvena zvezda 1:1.

  • neobavesteni

    31.10.2011 00:39
    novinari
    Hoce li neko konacno objaviti vest da je momak iz Novog sada prvak sveta u kik boksu , znam da ljude najvise interesuje fudbal ali cenite i ono sto je neko radom i zalaganjem postigao , na stranu sto je i nas sugradjanin
  • 21114

    30.10.2011 22:21
    @ Boco
    Gledaj ovako. To su momci koji vole svoj grad i svoj klub, a to se desava inace svuda u svetu da navijaci domaceg kluba prosetaju ulicama svog grada. Ti sedi kod kuce drndaj daljinac i smaraj nekog drugog.
  • boco

    30.10.2011 19:32
    sramota ! !
    U 15.15 sam isao sa mosta slobode prema futoskoj pijaci i oko stadiona vojvodine 3 policajska vozila (marice) sa upaljenim rotacionim svetlima provode 40-50-ak navijaca vojvodine do stadiona. Blokirali jednu traku, ovi kao nesto pevaju i smeju se u lice nama vozacima i pokazuju srednji prst, milicija ih stiti od koga i koga stiti od njih. To je slika danasnjeg drustva. Sramota. Koliko je bilo posetilaca na danasnjoj utakmici. Jel treba onda i organizovati ovako nesto kad to vise niko negleda a treba ovoiliko obezbedjenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport