FK Vojvodina želi pobedu u Ivanjici

FK Vojvodina sutra gostuje u Ivanjici u utakmici 11. kola Superlige.

FK Vojvodina sutra gostuje u Ivanjici u utakmici 11. kola Superlige.

Trener Dejan Vukićević ističe da je Javor težak protivnik kada igra na svom terenu, ali i dodaje da je Vojvodina daleko kvalitetniji tim. - Gledajući raspored, tri boda u ovom meču bi nas verovatno dovela do treće pozicije, koja nam objektivno i pripada. Do zime, moramo se potruditi da dođemo do trećeg mesta i polufinala Kupa, što nam je najveći cilj u ovoj polusezoni. Ukoliko uspemo u tome, možemo govoriti o lepoj polusezoni, a sve ostalo bi nas odvelo u neku drugu krajnost - kaže Vukićević.

Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 17 bodova, dok su Ivanjčani pri dnu sa sedam bodova manje. Meč počinje u 13h.
Vojvodina i Javor će odigrati ovog meseca još jedan duel i to u Novom Sadu 23. novembra u čevtrtfinalu kupa.

U ostalim susretima 11. kola sastaju se: Smederevo - Rad, BSK - Partizan, Metalac - Novi Pazar, Borac - Jagodina, Crvena zvezda - OFK Beograd, Spartak - Hajduk i Radnički - Sloboda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.