Težak meč pred odbojkašima Vojvodine

Odbojkaši Vojvodine NS seme u subotu gostuju ekipi Mladog radnika u Požarevcu u sedmom kolu Superlige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine NS seme u subotu gostuju ekipi Mladog radnika u Požarevcu u sedmom kolu Superlige Srbije.

Prema onome što su Vojvodina i Mladi radnik pokazali u dosadašnjem toku lige, njihov meč biće bez sumnje derbi sedmog kola. I za jedne i za druge biće to borba za važne bodove, a za Novosađane i posebna prilika da pobedom uđu još raspoloženije u veoma naporan period koji ih očekuje.

Sportski direktor OK Vojvodina Nikola Marić kaže da je ovaj meč pred izuzetno težak raspored za klub.

"Decembar će biti izuzetno težak za Vojvodinu, potencijalno nas očekuje devet utakmica, sa tim da ćemo 29. decembra igrati odgođeni duel sa Zvezdom. Kreće Evropa, uporedo s tim biće tu domaće ligaške i kup utakmice. Dakle, zaista prenaporan mesec. Mladi radnik imao je dobar ulazak u sezonu, zabeležio dva poraza, od Zvezde i Partizana, ali i tri pobede pobede na strani što nije bila ranije njegova karakteristika. Zato je ovaj meč za nas pravi izazov. Sastav Požarevljana uglavnom poznajemo, igrali s jednom s njima u pripremnom periodu na turniru u Bugarskog. Novi je jedino mađarski korektor Šulc. Takođe, biće sigurno i puna sala, pa će to biti prilika za praznik odbojke", zaključio je Marić.

Prvotimci Vojvodine su maksimalno motivisani, ali i oprezni. Luka Čubrilo kaže da ekipa ne sme opušteno da uđe u meč.

"Taj podatak da smo poslednjih šest utakmica protiv njih dobili ne sme da nas zavara. To nije naivna ekipa, ima mnogo vrlina, ali ima i mane koje treba da iskoristimo. Verujemo da će kao i uvek tamo biti lep ambijent, a pune tribine mogu samo da nas motivišu. Uz maksimalnu ozbiljnost i angažovanje možemo do važnih bodova", rekao je dizač Luka Čubrilo.

Utakmica počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport