KK Vojvodina izgubila u Kraljevu

Košarkaši Vojvodine pretrpeli su drugi ovosezonski poraz u Košarkaškoj ligi Srbije izgubivši u Kraljevu od Sloge sa 84:76.

Košarkaši Vojvodine pretrpeli su drugi ovosezonski poraz u Košarkaškoj ligi Srbije izgubivši u Kraljevu od Sloge sa 84:76.

Kraljevčani su od samog početka susreta konstatno vodili, a furiozni početak od 11:0 nagovestio je rezultat poluvremena jer su sa tom razlikom upravo i okončali prvih 20 minuta. U nastavku Novosađani dolaze do svoje igre, na samo tri minuta do kraja prelaze i u vođstvo 76:74 ali onda ponovo neshvatljiva igra i serija domaćeg tima od 10:0 za konačan trijumf. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Popović sa 29 poena, kod gostiju Stojačić sa 16.

Vojvodina je i dalje druga sa sedam pobeda i dve izgubljene koliko ima i Radnički, ali i trijumf više. Sloga je treća sa sedam pobeda i tri poraza. U narednom kolu Vojvodina u subotu 10. decembra dočekuje Borac (mala sala Spensa, 19.30h).

  • мире

    04.12.2011 11:30
    То беше онај КК Нови Сад што су отели па прекрстили у КК Војводина Нови Сад?
    Војводина ради исто у покрајини што раде близанци у Србији...
  • M

    03.12.2011 22:33
    "Sreća" pa to nije fotka od pre par sezona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport