Voša hoće direktan prenos duela sa Zvezdom

Fudbalski klub Vojvodina je najvišim organima FSS i Zajednice Superligaša uputio zahtev da se utakmica sa Crvenom zvezdom, koja se igra u subotu pred praznim tribinama Marakane, direktno prenosi na televiziji.
Fudbalski klub Vojvodina je najvišim organima FSS i Zajednice Superligaša uputio zahtev da se utakmica sa Crvenom zvezdom, koja se igra u subotu pred praznim tribinama Marakane, direktno prenosi na televiziji.

Zbog izgreda navijača na 141. "večitom derbiju" Disciplinska komisija naše kuće fudbala kaznila je Zvezdu sa milion dinara ali i jednom utakmicom bez prisustva gledalaca, a tu kaznu će beogradski klub odraditi upravo u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva - protiv Vojvodine.

"Donošenjem ovakve odluke, nije kažnjena samo Crvena zvezda već je više nego kažnjena i Vojvodina, čiji igrači su prinuđeni da igraju pred praznim tribinama. Uskraćeno je i pravo armiji navijača iz Novog Sada, Vojvodine pa i Srbije, koji bi u velikom broju došli na ovu sigurno zanimljivu sportsku priredbu. Veliki broj navijača Vojvodine je dugo čekao na ovu utakmicu, nadajući se da će kao i do sada moći da pruži veliku podršku svojim ljubimcima. Složićete se da je ovaj zahtev opravdan, jer ćemo ovim potezom omogućiti velikom broju ljubitelja fudbala da uživa u ovoj fudbalskoj utakmici", navodi se, između ostalog, u zahtevu Vojvodine.

  • Ćevara

    11.12.2011 22:03
    I još nešto...
    Ja sam vodio tri klipana na Voša-Partizan. celo prvo poluvreme su zijali okolo i gledali gde se zakuvava. Bole njih za fudbal njih interesuje gde će pasti krv. Ona klinčadija, što ih treneri dovode samo trče gore dole. Njih dovedu mame da sede sa trenerima itd. Ja popizdim i ova moja tri klipana na poluvremenu izvedem sa stadiona i odvedem kući! kad ih ne interesuje fudbal neka sede kući i rade domaći!
  • Nemanja

    08.12.2011 07:41
    Koliko...
    ja znam Zvezdine utakmice se prenose redovno na Prvoj televiziji, pa ne shvatam svrhu zahteva?
    @Galawix Odlicno receno! I ja bih svoje dete vodio da gleda Vosu!
  • Galawix

    07.12.2011 22:52
    Hmmm...
    Podržavam, divna vest. Ovako treba stalno. Zabraniti svima pristup na tribine, osim deci do deset godina u pratnji roditelja.

    Da konačno i deca vide fudbalsku utakmicu uživo, a da mu tatu ne teraju da se skida do pola...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.