OK Vojvodina na evropskom ispitu u Austriji

Odbojkaši Vojvodine danas u Austriji igraju prvu utakmicu 2. kola Čelendž kupa protiv Amštetena.

Odbojkaši Vojvodine danas u Austriji igraju prvu utakmicu 2. kola Čelendž kupa protiv Amštetena.

"Ono što me brine jeste naš prijem. Pokazalo se da nam je to najslabija karika i da rivali dobrim servisom lako naprave razliku u duelima s nama. Prema informacijama koje imamo, austrijska ekipa ima smeč servis, tako da to može da bude problem. Međutim, osim žutih minuta, imamo mi i veoma dobre periode na prijemu, samo je potrebna koncentracija. Odgledali smo i neke utakmice Amštetena, pa možemo da kažemo da je to sasvim solidna, iskusna ekipa, koja ima i nekoliko zaista visokih prvotimaca, koristi deset igrača i retko koji meč počne sa istom postavom", rekao je trener Nikola Salatić.

Meč u Austriji počinje u 18.30h, a revanš u Novom Sadu na programu je sledećeg utorka. Bolji iz ovog dvomeča će u 3. kolu igrati protiv Lozane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport