U petak bokserski spektakl na Spensu

U maloj sali na Spensu u petak, 23. decembra održava se veliki bokserski spektakl, a glavna borba večeri je između aktuelnog evropskog prvaka u WBO verziji Nenada Borovčanina i Nemca Larsa Buholca.

U maloj sali na Spensu u petak, 23. decembra održava se veliki bokserski spektakl, a glavna borba večeri je između aktuelnog evropskog prvaka u WBO verziji Nenada Borovčanina i Nemca Larsa Buholca.

Borovčaninu je ovo prvi meč za odbranu titule koju je osvojio u maju u Banjaluci u meču s Bugarinom Semerdžijevim. Borovčanin, zvanično deveti bokser sveta u svojoj kategoriji, kaže da je Buholc ozbiljan rival, ali da ne sumnja u odbranu titule.

- Gledao sam ga ranije, a sada svaki dan proučavam snimke njegovih borbi, tražeći eventualne mane. Buholc ima klasičan nemački mentalitet, ne odustaje ni u jednom trenutku, ume da umrtvi borbu i stiče prednost iznenadnim udarcima - kaže Borovčanin.

Pre ovog meča, u uvodnim borbama boksovaće još tri naša takmičara, Milan Piperski protiv Nemca Marsela Girkea, Mane Marčeta protiv Mađara Viktora Salaja i Zvjezdan Vidaković protiv drugog Mađara, Gabora Zaleka.

Boksersko veče počinje u 20, a glavni meč oko 23h.

  • GAri

    19.12.2011 11:51
    Zar nije Mane Marceta iz Bosne a Zvjezdan Vidaković iz Crne Gore?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.