Finale kupa verovatno u Novom Sadu, Voša za finale protiv Borca

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv čačanskog Borca u polufinalu kupa Srbije, dok je drugi poluinalni par Crvena zvezda - Partizan, odlučeno je danas žrebom.

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv čačanskog Borca u polufinalu kupa Srbije, dok je drugi poluinalni par Crvena zvezda - Partizan, odlučeno je danas žrebom.

U prvim susretima 21. marta domaćini su Borac i Zvezda, dok su revanši predviđeni za 11. april.

Ako prođu Čačane, Novosađanima će to biti šesto finale kupa koji nijednom nisu osvojili.

Finalni meč igra se 16. maja, najverovatnije u Novom Sadu, pošto Vojvodina i Grad Novi Sad bili jedini koji su podneli kandidaturu za organizaciju te utakmice.

  • boolewar

    15.12.2011 19:44
    @Sale Novosadjanin
    Dodji nekad kad budes mogao i imao vremena, podrzi stari klub, oseti neku novu energiju Voshinog zapada.
    Poziv vazi i za sve ostale koji iz kucnog vaspitanja navijaju za Voshu a ne posecuju stadion.
    Mi smo jedno, to je nasa snaga!
    FKV1914NS
  • FKV Telep

    14.12.2011 17:05
    sesta sreca
    ako mislite da ce neki od blizanaca da nam prepusti titulu u finalu kupa grdno se varate...ako nista drugo verovatno ce pokusati opet da je ukradu,ali s obzirom da ce se ovaj put igrati u Novom Sadu to im necemo dozvoliti!
  • 21114

    14.12.2011 13:49
    @ Alumni
    Potpuno se slazem sa tobom. Zelim trofej, ali ga zelim posteno i cisto. Da ne bude tih zajebancija kao u proslom finalu gde smo vec od 10-og minuta trebali da imamo igraca vise,a od 35-og mozda i dva vise. I vise bi iskreno voleo da smo izvukli jednog od blizanaca da ih raskomadamo kako dolikuje i da igramo finale sa Borcem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.