Stadion Vojvodine dobija novi izgled

Uskoro bi trebalo da počne rušenje kuće na jugu stadiona "Karađorđe", na mestu gde će biti izgrađene velika južna i renovirana istočna tribina.
Uskoro bi trebalo da počne rušenje kuće na jugu stadiona "Karađorđe", na mestu gde će biti izgrađene velika južna i renovirana istočna tribina.

Osim toga, na toj lokaciji biće izgrađene i svlačionice i prostorije za službena lica. Podtribinski prostor na novoizgrađenom "istoku" biće predviđen za razne namene poput izdavanja prostora ugostiteljskim i poslovnim objektima, koji će koristiti klubovi iz ponovo oformljenog Sportskog društva "Vojvodina".

Planira se da kompletan građevinski deo posla bude završen do maja iduće godine, piše "Dnevnik".

  • Liman FCV

    21.12.2011 15:43
    Nisu mi jasni...
    ... i stvarno mi je više muka od ovih podguznih vaši koji navijaju za blizance i ni trenutak ne propuštaju da pljuju po Starom Klubu. Ako već nemate šta pametnije, perite/peglajte narodne nošnje, vežbajte kolo, spremajte brašno za pogaču... brzo će proleće i dolazak vaših gospodara u Grad... a nas već jednom ostavite na miru. Eno vam dolazi Messi na groblje, eno Džaja nađe novog ljubavnika... a mi renoviramo Stadion. I tačka.
  • Zapad C

    21.12.2011 14:02
    Drago mi je sto gradska vlast ulaze u stadion. Ja ne propustam Vojvodinu i zelim da dolazim na lep stadion. Jedino su usvinjili sa onom tribinom na malom istoku, pa se nadam da nece biti opet nekih skrnavluka. Pozdrav svim navijacima Vojvodine.
  • sale novosadjanin

    21.12.2011 13:46
    kakav stadion
    karadjordje?
    to je oduvek bio stadio VOJVODINE bez obzira ko ga okupirao ili trenutno posedovao!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.