Danas boks spektakl u Novom Sadu

Jedan od najboljih evropskih boksera Nenad Borovčanin veruje da će na krilima novosadske publike obraniti tutulu WBO prvaka Starog kontinenta u današnjem spektaklu u Maloj sali Spensa.

Jedan od najboljih evropskih boksera Nenad Borovčanin veruje da će na krilima novosadske publike obraniti tutulu WBO prvaka Starog kontinenta u današnjem spektaklu u Maloj sali Spensa.

Prema njegovim rečima, novosadska publika mu je u svim dosadašnjim borbama u vojvođanskoj prestonici bila talična. "Ovo mi je četvrti put da boksujem u Novom Sadu, a treći u Maloj sali Spensa. Šta da kažem, uvek sam lepo dočekan ovde, podrška je uvek bila sjajna, pa očekujem da ću ih i ponovo obradovati", kaže Borovčanin za Radio 021.

Srpskom asu će se među konpcima suprotstaviti nemački borac Lars Buholc, koji u svojih 26 profesionalnih mečeva nijednom nije doživeo nokaut, a trijumfovao je u 22 borbe. Kako  Borovčanin kaže, u pitanju je žilav bokser koga želi da vidi na patosu pre isteka poslednje runde, ali bi se zadovoljio i pobedom na poene. "U pitanju je borac koji je nešto niži od mene, pa ću malo promeniti svoju standardnu taktiku i držati ga levom rukom na distanci, vrebajući priliku da desnicom rešim meč. Činjenica da još nije iskusio nokaut me samo obavezuje da budem oprezan i da ne traćim snagu", kaže Borovčanin.

Ljubitelji plemenite veštine meč za titulu WBO šampiona moći će da prate večeras, uvodne borbe počinju u 20h, dok je glavni događaj rezervisan za jedan sat pre ponoći. Ulaznice za boks spektakl u Maloj sali Spensa prodaju se po ceni od 300 dinara za tribine i 700 za sedišta pored ringa, a TV prenos je obezbeđen na TV B92. (miodrag@021.rs)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport