Na Festivalu odbojke očekuje se 2.500 dece

Drugi međunarodni festival odbojke održaće se u Novom Sadu od 3. do 5. januara.

Drugi međunarodni festival odbojke održaće se u Novom Sadu od 3. do 5. januara.

Planira se učešće 144 ekipe u konkurenciji pionira, pionirki, kadeta i kadetkinja i više od 2.500 učesnika. Turnir će biti otvorenog tipa, a pravo učešća imaće registrovani odbojkaški klubovi koji mogu da prijave jednu ili više ekipa u navedenim kategorijama.

Utakmice će se igrati na 18 terena u osam sportskih dvorana. Svaka ekipa će biti u mogućnosti da odigra najmanje šest utakmica. Prijava za turnir iznosi 7.000 dinara po ekipi.

Svi učesnici festivala u pauzama kada ne igraju utakmice mogu besplatno da koriste usluge zatvorenih bazena na Spensu i gradskog prevoza. Sve ostale informacije, kao i o načinu smeštaja, prijavljivanja, finansijskih uslova i ostali detalji objavljivaće se na sajtu www.festival-osv.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport