Merebašvili napustio Vojvodinu

Gruzijski reprezentativac Giorgi Merebašvili napustio je Vojvodinu u kojoj je proveo dve godine i vratio se u svoj matični klub, Dinamo Tbilisi.
Gruzijski reprezentativac Giorgi Merebašvili napustio je Vojvodinu u kojoj je proveo dve godine i vratio se u svoj matični klub, Dinamo Tbilisi.

Generalni sekretar novosadskog Superligaša Radisav Rabrenović istakao je da je dogovor o transferu Merebašvilija u Dinamo "postignut na obostrano zadovoljstvo".
Višestruki šampion Gruzije platiće 300.000 evra za ovaj transfer, a pritom se obavezao da Merebašvilija do kraja sezone 2011/2012 neće prodati ili pozajmiti ni jednom klubu iz Srbije.

Merebašvili je za zvanični klupski sajt "Voše" potvrdio da je za ovaj korak bila presudna njegova velika želja da se vrati u rodni grad i klub u kojem je načinio prve fudbalske korake.
Kako se nezvanično saznaje, u Dinamu će zarađivati 20.000 evra mesečno.

  • iso

    08.01.2012 21:04
    svatite da klub zivi od prodaje igraca, Mereba nije hteo da produzi ugovor i onda su ga brze bolje prodali. a za Abua ako stigne ponuda od preko 2mil. prodace ga bez problema, i ja ih podrzavam, jer od tih transfera posle izdrzavaju ceo klub. Ne bi ih oni prodavali da ne moraju.
  • Душан

    08.01.2012 19:19
    Еее
    Још Абуа продајте, па да се пакујемо... Који то полуозбиљан клуб продаје најбоље играче на полусезони?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport