Vojvodina poražena od Radničkog u dramatičnom finišu

Košarkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa "Radivoja Koraća" pošto su u Nišu izgubili od kragujevačkog Radničkog 77:75.

Košarkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa "Radivoja Koraća" pošto su u Nišu izgubili od kragujevačkog Radničkog 77:75.

Novosađani su imali vođstvo od četiri poena pet minuta pre kraja, ali su ih polufinala koštali promašaji i izgubljene lopte u odsutnim momentima. U ekipi Radničkog najefikasniji bili su Dejvid Simon sa 17 i Stefan Marković sa 16 poena, dok je u timu Vojvodine Strahinja Milošević postigao 16, a Stefan Stojačić 13 poena.

- Nismo imali imperativ rezultata jer nismo znali koliko imamo snage. Nedostaju nam ovako jake utakmice, mnogo smo mlada ekipa. Nadali smo se ravnopravnijim uslovima - rekao je trener Vojvodine Siniša Matić.

- Nadali smo se pobedi. imali smo šanse. Iskustvo je preovladalo. Mi imamo nedovoljno iskustva u ovakvim mečevima i to je presudilo - rekao je Strahinja Milošević.

Radnički će se za finale sutra boriti protiv branioca trofeja Partizana koji je savladao Mega vizuru 98:69. U preostalim četvrtfinalima danas igraju Crvena zevzda - BKK Radnički i Hemofarm - Radnički FMP.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.