Vojvodina ubedljiva protiv Banata

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Banata rezultatom 3:0, u poslednjem prijateljskom meču odigranom pred početak prolećnog dela sezone.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Banata rezultatom 3:0, u poslednjem prijateljskom meču odigranom pred početak prolećnog dela sezone.

Novosađani su vrlo rano došli do vođstva, već u trećem minutu. Škuletić je oduzeo jednu loptu na levoj strani terena u visini kaznenog prostora i uputio idealan pas po zemlji u peterac. Na loptu je samo natrčao Stevanović i pogodio nebranjenu mrežu Zrenjaninaca.

U 15. minutu, ponovo je Vojvodina postigla pogodak i to na sličan način kao i prethodni. Abubakar je u svom stilu ušao u kazneni prostor protivnika sa desne strane i odigrao povratni pas za Mitoševića na desetak metara, a mladi reprezentativac Srbije je snažnim udarcem udvostručio prednost svoje ekipe.

Naslućivala se goleada crveno-belih, ali do kraja poluvremena, viđena je samo još jedna šansa za tim Dejana Vukićevića, kada je Škuletić pokušao glavom, a lopta otišla tek koji centimetar iznad prečke. Novosađani su imali veći posed lopte tokom čitavog meča, ali nisu tako lako dolazili do prave prilike za gol. S druge strane, ekipa Banata gotovo da nijednom nije ozbiljnije ugrozila gol Nemanje Supića.

U drugom delu meča, najlepši trenutak zbio se u 65. minutu, kada je Bojović golom krunisao lepu akciju Novosađana. Posle nekoliko kratkih pasova ispred šesnaesterca rivala, usledio je sjajan centaršut spoljnom od strane Pavlovića sa leve strane. Bojović je prihvatio loptu i sa pet metara lako savladao golmana Zrenjaninaca.

Vredno pomena u drugom poluvremenu su vrlo dobre šanse koje nisu realizovali Ilić (posle kontranapada) i Novaković (šutirao neprecizno sa ivice šesnaesterca), kao i činjenica da je, posle izlaska Vulićevića i Trajkovića na poluvremenu, kapitensku traku u Vojvodini poneo Stevanović, pa zatim i Pavlović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.