FSS: Finale kupa ostaje u Novom Sadu

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković demantovao je da bi finalna utakmica nacionalnog kupa umesto u Novom Sadu mogla da se odigra u Beogradu.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković demantovao je da bi finalna utakmica nacionalnog kupa umesto u Novom Sadu mogla da se odigra u Beogradu.

"Po propisama kandidaturu za domaćinstvo finala su zajedno morali da podnesu grad i klub, a to su do isteka roka učinili samo Novi Sad i Vojvodina. Da bi došlo do promene, planirani domaćin bi prvo morao da otkaže domaćinstvo, a potom da se finalisti dogovore o novom mestu odigravanja utakmice", objasnio je Laković.

Prema ranijim informacijama navodno je Crvena zvezda već predložila Borcu da finale igraju na Marakani. Očekujući pune tribine, u Crvenoj zvezdi smatraju da bi Borcu odgovarala veća zarada od podele prihoda nego što može da očekuje ako bi utakmica bila igrana u Novom Sadu. Posle Uskrsa biće poznato da li će ovaj predlog biti i zvaničan.

U finalu 16. maja na stadionu "Karađorđe" igraće fudbaleri Crvene zvezde i Borca iz Čačka.

  • Ćevara...

    18.04.2012 08:36
    Da podsetim..
    Na finalu kupa, prošle godine, Delije su ZABRANILE da Firmaši i Grobari udju na Njihov sever! I to je Tole ladno istolerisao. E sad treba biti Balkanac (kao oni iz BG pašaluka) i lepo ZABRANITI i delijama i čačanima na udju na sever! A i da čujemo šta će g(ovnar)Tole izjaviti ovaj put. Verovatno će se jako potresti i doneti odluku da se finale kupa više nikada ne odigra u NS...
  • fcvnn

    15.04.2012 09:13
    Sever Karadjordja, zatvoren do daljnjeg!
  • paolo

    15.04.2012 06:54
    I treba...
    Nek se musavi lomataju do NS, neka im nije bas sve na tacni...
    O redu ce se naravno brinuti Dacic!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.