Trijumfom u Kuli, Vojvodina ostala u trci za Evropu

Fudbaleri Vojvodine uspeli su da se oporove od eliminacije u polufinalu kupa i danas slave u Kuli sa 1:0 u 24. kolu šampionata.

Fudbaleri Vojvodine uspeli su da se oporove od eliminacije u polufinalu kupa i danas slave u Kuli sa 1:0 u 24. kolu šampionata.

Pobedu protiv Hajduka je Novosađanima doneo Stevanović u 51. minutu, pa su crveno-beli i dalje izjednačeni po bodovima na trećem mestu sa Radničkim koji je pobedio na gostovanju Metalac identičnim rezultatom.

Partizan je ponovo na +10 u odnosu na Zvezdu. Crno-beli su pobedili Javor kod kuće sa 2:1, dok su izabranici Roberta Prosinečkog odigrali bez golova u Novom Pazaru.

U ostalim susretima: Sloboda - Borac 2:1, Jagodina - Smederevo 3:0, OFK Beograd - BSK 0:1 i Rad - Spartak 1:2.

Tabela: Partizan 65, Crvena zvezda 55, Vojvodina 42, Radnički 42, Jagodina 38, Sloboda 38, itd.

U narednom kolu Vojvodina gostuje u Subotici.

  • sale novosadjanin

    15.04.2012 18:03
    bilo bi mi drago ali
    nemoj da se brukamo u evropi.
    dodje neki schwerte 069 iz 7-me bundes lige pa nam zabije 10 kom.
    daj prvo da dovedemo pravog trenera i promenimo ime stadiona !
  • panonija

    15.04.2012 16:26
    sport biznis
    Metalac pobedio Vojvodinu kod KUĆE , Metalac kod kuće izgubio od Radničkog , Vojvodina pobedila u Kuli..... PRAVI RINGIŠPIL ! A ko će da pobedi u Subotici ??
  • mante se ljudi

    14.04.2012 21:10
    kakva evropa?
    nek sede kuci i vezbaju, a ne da idu u evropu da nas sramote. ima vremena za evropu.....prvo da naucimo da igramo fudbal....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.