Incident nakon utakmice Vojvodina-Hajduk

Utakmica između Hajduka i Vojvodine nije završena miroljubivo. Ogorčeni suđenjem glavnog sudije, Kuljani su nakon meča navodno izazvali nemile scene ispred službenih klupskih prostorija.
Utakmica između Hajduka i Vojvodine nije završena miroljubivo. Ogorčeni suđenjem glavnog sudije, Kuljani su nakon meča navodno izazvali nemile scene ispred službenih klupskih prostorija.

Naime, prema priči očevidaca (igrača i članova stručnog štaba FK Vojvodine), nekolicina korpulentnih lica fizički je nasrnulo na sekretara novosadskog kluba Aleksandra Vlaškalića i zadalo mu više udaraca.

Kako saopštavaju ljudi iz Vojvodine, skandal i tuču je izazvao niko drugi do predsednik FK Hajduk Zoran Osmajić, za koga novosađani tvrde da je brutalno pretukao sekretara Vlaškalića.

Naime, neposredno po završetku utakmice, prilikom ulaska u službene prostorije, Osmajić je navodno udario sekretara Vojvodine u lice, a potom su na Vlaškalića nagrnuli nepoznati napadači i nastavili da tuku sekretara Vojvodine.

Incident su prekinuli pripadnici policije koji su napadače na Vlaškalića, zajedno sa predsednikom Hajduka odveli u prostorije MUP-a.

Zvanično saopštenje FK Hajduk povodom pomenutog incidenta se očekuje u toku dana.

  • Tole ce

    15.04.2012 09:41
    da sredi to
    nema prijave, nista se nije desilo, to se vama samo ucinilo
  • Deki

    15.04.2012 08:47
    -
    imamo mi boljih Ns bendova od ovih shabana beogradskih: http://youtu.be/1g6KxjxPM8I i da,napred Vossa
  • 15.04.2012 07:58
    Welcome to Србија
    http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfkao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.