Vojvodina izgubila od Radničkog

Košarkaši Vojvodine izgubili su utakmicu sedmog kola u Železniku od ekipe Radnički FMP rezultatom 94:73 (19:19, 27:21, 22:20, 26:13).
Košarkaši Vojvodine izgubili su utakmicu sedmog kola u Železniku od ekipe Radnički FMP rezultatom 94:73 (19:19, 27:21, 22:20, 26:13).

Odlučila je bolja druga četvrtina tima Miloša Pejića, kada su "panteri" došli do prednosti koju su uspeli da održe tokom trećeg perioda, a onda je i znatno uvećaju do kraja utakmice. Ekipa Siniše Matića nije pružila ni približno dobru partiju kao protiv Partizana pre nedelju dana. Iako su Novosađani bili dominantniji u skokovima, domaći tim imao je skoro dvostruko veći indeks uspešnosti na kraju.

Najefikasniji kod pobednika bili su Dimić sa 16 i Milovanović sa 14, a njima uz rame bili su Đokić i Smiljanić sa 12, odnosno 11 poena.

U ekipi Vojvodine po 14 koševa dali su kapiten Rade Marković i Duško Bunić, a Strahinja Milošević ubacio je dva poena manje. Zeković i Stojačić meč su završili sa po devet poena.

Posle sedam odigranih kola Vojvodina ima skor 4-3, kao i tim iz Železnika. Poslednji meč na programu je sutra od 18 časova, kada se sastaju Mega Vizura i Hemofarm.

  • Detelinarac

    18.04.2012 13:58
    Trener Matic kriv za poraz
    Potpuno zasluzena pobeda Radnickog.Trener Matic (to se videlo najbolje na ovoj utakmici)forsira veterane , a zapostavlja bisere Srpske kosarke Vujosevic Bogica, Petkovic Vukasina i Boza DJumica.Momci su bili prvaci Srbije u Juniorskoj konkurenciji A Vujosevic osvajac srebrne medalje na Svetskom prvenstvu prosle godine.Treneri poput Matica unistavaju nasu kosarkasku buducnost.Sa njim mislim da necemo ostvariti zacrtano-ulazak u ABA ligu
  • kosarkas

    18.04.2012 13:15
    Samo napred Voso , kada ste pobedili Partizan mozete i ostale , samo napred do nove pobede

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.