Vojvodina odustala od organizacije finala kupa

Fudbalski klub Vojvodina, koji je ispao u polufinalu Kupa od čačanskog Borca, odustao je od organizacije finalnog meča između tog tima i Crvene zvezde.

Finalna utakmica fudbalskog Kupa Srbije izmedju Crvene zvezde i Borca iz Čačka ipak će se igrati u Beogradu, a ne u Novom Sadu kako je ranije bilo predviđeno.

Nacionalni fudbalski savez saopštio je da su grad Novi Sad i superligaš Vojvodina uputili zahtev za promenu domaćinstva, pa će se finale zakazano za 16. maj igrati u prestonici. Kao razlog odustajanja od organizacije finala Vojvodina je navela rekonstrukciju stadiona Karađorđe, koja će početi 27. aprila.

"Pošto su rokovi rekonstrukcije vezani za početak kvalifikacija za UEFA takmičenja, nemamo uslove za pomeranje početka radova, tako da vas molimo da promenite domaćinstvo finalne utakmice Kupa Srbije. I pored naše velike želje da budemo dobri domaćini, budući radovi na rekonstrukciji stadiona su nam veliki prioritet, pa vas molimo da ovaj zahtev shvatite kao našu veliku želju da naš stadion dobije sve kvalitete koje zahtevaju UEFA takmičenja", stoji u dopisu Vojvodine koji je potpisao generalni sekretar Radisav Rabrenović.

FSS je potvrdio da će na osnovu ovog dopisa reagovati najbrže moguće.

  • 22.04.2012 08:27
    @Podbara
    Imas navijaca iz Sombora i ostalih delova Vojvodine i mislim Srbije koji navijaju za Vojvodinu i kolko se secam, vidjao sam transparente na vosinoj tribini navijaca iz drugih gradova. Zbog cega njima ne kazete da treba da se stide i da navijaju za svoj grad?!?!?Kenjate jako. Partizan, Crvena Zvezda pa i Vojvodina su internacionalni klubovi i svako ima pravo da navija za njih ma koje boje koze,veroispovesti,nacionalnosti i gradskoj pripadnosti pripadao.
  • Pezos

    21.04.2012 22:50
    @podbara
    Poručio ti Bata danas igro na kvotu 5+
  • Perica

    21.04.2012 20:13
    Sramota
    Zamislite kako bi bilo da grad koji organizuje finalnu utakmicu lige sampiona odustane od organizacije zato sto u finalu neigra domacin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport