Vojvodina izgubila, Zvezda sa Partizanom u finalu

Vaterpolisti Crvene zvezde uspeli su da preokrenu seriju protiv Vojvodine i rezultatom 2:1 u pobedama plasiraju se u finale plej ofa, gde ih čeka Partizan.
Vaterpolisti Crvene zvezde uspeli su da preokrenu seriju protiv Vojvodine i rezultatom 2:1 u pobedama plasiraju se u finale plej ofa, gde ih čeka Partizan.

U majstorici večeras odigranoj u Novom Sadu beogradski klub je slavio rezultatom  7:6 (1:1, 4:1, 2:2, 0:2).

Nakon prve utakmice koju je Vojvodina dobila sa 8:3, očekivao se plasman Novosađana u finale, ali su potpuno zasluženo beogradski crveno-beli izašli kao pobednici iz serije polufinala plej ofa.

Samo prvi period bio je rezultatski neizvestan (1:1), onda su vaterpolisti Crvene zvezde napravili razliku i povedu sa 7:2 u terćem periodu. Međutim tim Dejana Stanojevića serijom 4:0 uspeva da se vrati i u poslednjem minutu propusti dve šanse za izjednačenje, jednom je Bosančić pogodio prečku, a drugi put je šut bio neprecizan.

Vojvodina: Boris Vapenski 2, Milutin Mitrović, Miroslav Ranđić, Vladimir Cukić i Nenad Bosančić po jedan.

Crvena zvezda: Jugoslav Vasović 2, Filip Kljajević, Strahinja Rašović, Nemanja Milijanović, Marko Avramović i Nenad Stojčić po jedan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport