Bez pobednika u komšijskom derbiju

Rukometni komšijski derbi između Jugovića i Vojvodine odigran u okviru poslednjeg kola Superlige završen je sinoć bez pobednika rezultatom 24:24.

Rukometni komšijski derbi između Jugovića i Vojvodine odigran u okviru poslednjeg kola Superlige završen je sinoć bez pobednika rezultatom 24:24.

Pred oko 900 gledalaca u dvorani Hram u Kaću, Novosađani su imali rezultatsku prednost tokom većeg dela meča, ali je borbeni domaći tim uspeo da dođe do izjednačenja tri minuta pre kraja. Crveno-beli su potom ponovo došli do prednosti, imali i napad za pobedu, ali je je posle Miloševićevog promašaja u poslednjem napadu Kaćana Jošić uspeo da donese bod svojoj ekipi.

Najefikasniji je u Jugoviću bio Vujadinović sa šest pogodaka, kod gostiju Barišić sa sedam. Vojvodina je šampionat okončala na drugoj poziciji i igraće u kupu EHF-a, dok je Jugović ostao peti.

Partizan će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a kragujevački Radnički i subotički Spartak u Čelendž kupu. Iz Superlige su ispali Obilić, Dinamo, Smederevo i Požarevac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport