Vukovi bolji od novosadskih Vojvoda

Ekipa novosadskih Vojvoda poražena je u nedelju od Vukova sa Ade rezultatom 48:21 (7:7, 14:14, 14:0, 13:0).

Ekipa novosadskih Vojvoda poražena je u nedelju od Vukova sa Ade rezultatom 48:21 (7:7, 14:14, 14:0, 13:0).

U prvoj četvrtini utakmice, Vojvode su prve došle do tačdauna sjajnim pasom kvoterbeka Marka Nikolića, Siniši Biliću. Ali, nedugo nakon poentiranja Vojvoda i Vukovi dolaze do svojih prvih poena. Tokom prve i druge četvrtine, Vojvode su vodile u dva trenutka, a Vukovi izjednačavali rezultat. Nakon poluvremena, odbrana Vukova je uspešno zaustavljala napade Vojvoda, ne dozvoljavajući dalje ulaske Novosađana u endzonu, čime su obezbedili trijumf svojoj ekipi.

Bez obzira na rezultat, Djuksi ne žale za ovim porazom, jer su svesno ušli u meč protiv tima koji nema nijednu izgubljenu utakmicu ove sezone, a interesantno je dodati da na Adi nisu poraženi već par godina unazad.

"Zadovoljan sam. Dali smo svoj maksimum i u prvom poluvremenu smo bili ravnopravan rival prošlogodišnjem šampionu. Podigli smo nivo igre u odnosu na prošlu utakmicu. Kvoterbek Vukova, Lens Krizin, je definitivno najveći 'krivac' za preokret rezultata u drugoj polovini utakmice i za njega imamo samo reči hvale. Takođe, čestitke Vukovima na pobedi i fer pleju", kaže Andrej Puškaš, vajd risiver Djuksa.

Sledeća utakmica Vojvoda, poslednje kolo regularnog dela sezone, je u Novom Sadu, za dve nedelje, protiv aktuelnog vicešampiona Srbije, kragujevačkih Divljih Veprova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport