Džet ski trke na Štrandu

Novi Sad će i u 2012. godini biti domaćin najboljih džet ski trkača u Evropi.
Novi Sad će i u 2012. godini biti domaćin najboljih džet ski trkača u Evropi.

Novosadska plaža Štrand će treću godinu za redom biti mesto neizvesnih trka i zanimljivih borbi među najboljim trkačima u Evropi. Međunarodna džet ski trka "Serbia Open" će se održati 28. i 29. jula 2012. godine. Posle uspeha prošlogodišnje trke na kojoj je učestvovalo preko 120 takmičara iz 15 zemalja nesumnjivo je da se očekuje veliki spektakl.

Organizator ove trke je klub "Motodžet" iz Novog Sada. Ovaj događaj su podržali Grad Novi Sad, JKP "Gradsko zelenilo" Novi Sad i Turistička organizacije Novog Sada. Pored njih, podršku trci su pružila i brojna druga preduzeća i organizacije. Novosadska TV će napraviti serijal emisija o samoj trci, a Radio-televizija Vojvodine će uživo prenositi trke u nedelju 29. jula 2012. godine.

Pored same trke, program će uključivati i promociju bezbedne vožnje na vodama "Ponašaj se odgovorno", promociju zaštite životne sredine i promociju turističkih potencijala na Dunavu u našoj zemlji.

  • Nebojša

    25.06.2012 12:12
    Kontra
    Pa pre nedelju dana sam pročitao, baš ovde, kako ovi sa skuterima ugrožavaju kupače i kako svi piz.e na njih. Sada im se oranizuju igrice kako bi otkinuli nekom kilu guzice.
    WTF?
  • draganitsa

    25.06.2012 11:20
    @Jakoviti - Egzibicionisti
    U ovom slucaju nisu u pitanju amateri - egzibicionisti, vec trka profesionalnih vozaca, koja je i medjunarodnog karaktera. Ovakve trke se odrzavaju u velikom broju evropskih zemalja i Novi Sad bi trebalo da bude ponosan sto je pre tri godine uspeo, posle niza prepreka, da obezbedi sebi mesto za ovakav dogadjaj.
  • Jakoviti

    25.06.2012 09:11
    Egzibicionisti
    Prvo: Egzibicionisti. Mora to biti pred Štrandom? Zar nije moglo u delu Dunava između Duge i železničkog most? Je l' se to oni takmiče (to može na drugoj lokaciji!) il' produciraju?
    Drugo: Alo Zelenilo, ne kukajte posle o divljanju džet ski među kupačima. Sada ste im dali šlagvort! Podržali ste ih. Oćete li ih podržati i kada unesreće nekoga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport