Abubakar: "FK Vojvodina forever ♥"

Ljubimac navijača Vojvodine Abubakar Oumaru obradovao je svoje fanove, kojima je preko fejsbuka poručio da ne ide iz novosadskog superligaša.
Ljubimac navijača Vojvodine Abubakar Oumaru obradovao je svoje fanove, kojima je preko fejsbuka poručio da ne ide iz novosadskog superligaša.

Popularni Abu je na svom profilu napisao "FK VOJVODINA FOREVER ♥", što je izazvalo salvu oduševljenja njegovih prijatelja, mahom navijača crveno-belih.

Kamerunac je zabrinuo navijače budući da je dobio produžen odmor, s tim da se poslednjeg dana, u prošlu subotu nije pojavio na treningu, a u TC "Vujadin Boškov" ga nije bilo ni ove nedelje.

Očekuje se da se najbolji strelac ekipe uskoro priključi pripremama Vojvodine, koja 19. jula igra utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, gde na svom stadionu dočekuje pobednika iz dvomeča prvog kvalifikacionog kruga između Suduve iz Litvanije i Daugave iz Letonije. (miodrag@021.rs)

  • Novi Sad

    28.06.2012 11:21
    Grobari PK
    Je li to onaj simpatični iz napada koji obećava nerešeno ako odbrana ne primi nijedan gol?
  • 1914

    27.06.2012 21:35
    Abu..
    ..ne praštamo ti onu sliku u zvezdinom dresu!
  • Limanac

    27.06.2012 19:51
    Bata i sestrici
    Jos samo da iz kluba konacno ode ovaj kriminalac i njegova 24 sestrica,koji plase "praznim resetom" postene lalose !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport