Bugari trijumfovali na Memorijalu Žarka Petrovića

Odbojkaši bugarskog Marek Union Ivkonija pobednici su III Internacionalnog turnira "Memorijal Žarko Petrović".

Odbojkaši bugarskog Marek Union Ivkonija pobednici su III Internacionalnog turnira "Memorijal Žarko Petrović".

Bugari su u poslednjem kolu izgubili od Vojvodine 3:2, ali to nije uticalo na konačan plasman. Drugo mesto osvojila je Budvanska rivijera, koja je jutros bila ubedljiva u susretu sa Arisom 3:0, treće mesto pripalo je Grcima, a na poslednjem su se našli Novosađani sa dve izgubljene i jednom dobijenom utakmicom.

Opšti je utisak da su Bugari bez sumnje pokazali najviše na ovom memorijalu, Budvani i Novosađani su posle nešto lošijeg prvog dana, u naredna dva pokazali veoma kvalitetne partije, dok su Grci protiv domaćina odigrali na iskustvo, a već protiv sledeća dva rivala nisu mogli mnogo da učine.

- Daleko smo od uigranosti, treba nam vremena, ali videlo se i ovde da smo iz meča u meč igrali sve bolje i pokazali potencijal. Nadam se da ćemo taj trend nastaviti i da ćemo radom i strpljenjem doći do željene igre i forme. Bugarima iskrene čestitke, pokazali su najviše i zasluženo osvojili prvo mesto - rekao je trener Vojvodine Nikola Salatić.

Specijalni žiri je za najboljeg igrača turnira izabrao tehničara Budvanske rivijere Veljka Petkovića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport