Ruglo parkova do daljnjeg

Iako bare u Dunavskom parku i dalje šire neprijatan miris, loše izgledaju, a pri tome se u njima skupljaju insekti, u "Zelenilu" i dalje tvrde da ne mogu da ispumpaju vodu sa tih površina.
Iako bare u Dunavskom parku i dalje šire neprijatan miris, loše izgledaju, a pri tome se u njima skupljaju insekti, u "Zelenilu" i dalje tvrde da ne mogu da ispumpaju vodu sa tih površina.

Portparol ovog preduzeća, Ivan Nožinić, kaže za Radio 021 da su najveći problem podzemne vode, i da inženjeri trenutno traže neko dugoročno rešenje. "Svakako moramo da sačekamo da se voda povuče. Postoji nekoliko predloga na koji način taj problem može da se reši trajno što naši tehničari trenutno razmatraju", navodi Nožinić.

Isti problem postoji i u Futoškom parku, ali u manjem obimu. Nožinić dodaje da još nije napravljena procena koliko bi sanacija travnjaka i neko potencijalno rešenje koštali, ali ističe da će za to svakako morati da traže novac od Grada.

  • Natasa

    23.07.2010 05:39
    A sta kaže direktorka?
    A šta kaže direktorka izabrana po konkursu, kao expert prekršajnog sudstva, zbog koje je menjan statut firme da bi se izbrisao uslov da je za direktora neophodno rukovodeće iskustvo od 3-5god?
  • Adice

    22.07.2010 21:30
    ima ko da plati
    Nožiniću , mani se novca od Grada, neka privatno preduzeće "EXIT" plati, i tako nečusmo podatak koliko je koštalo svakodnevno čišćenje tvrđave!!!
  • buon

    22.07.2010 19:00
    Kakva bruka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti