Povećan broj autobusa ka groblju u subotu

U subotu 14. februara su Velike (zimske) zadušnice, a tim povodom tradicionalno se održavaju pomeni i očekuje se veća poseta Gradskom groblju i svim ostalim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.
U subotu 14. februara su Velike (zimske) zadušnice, a tim povodom tradicionalno se održavaju pomeni i očekuje se veća poseta Gradskom groblju i svim ostalim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.

JGSP će povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja , dok će JKP Lisje u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starija i invalidna lica. Sa glavnog ulaza u Gradsko groblje, biće obezbeđena dva kombija koja će da prevoze građane od 7-16 časova.

Građane, koji nisu u mogućnosti da do subote urede pojedinačna grobna mesta, JKP Lisje podseća da mogu da se dogovore sa njihovim službama na Gradskom groblju oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.

Ulaz automobilima unutar Gradskog groblja subotom nije dozvoljen. JKP Lisje će postaviti tri tezge za prodaju cveća, venčića, sveća i kandila, i to: jedno prodajno mesto levo od glavnog ulaza na Gradsko groblje, jedno kod stajališta GSP-a, a jedno kod ulaza na IV grobno polje. Prodaja buketa, aranžmana i saksijskog cveća, biće i u cvećari "Lisje" na ulazu u Gradsko groblje.

Iz Lisja apeluju na građane da po završetku posete ugase sveće i kandila, kako ne bi došlo do požara.
  • Manjina 57

    11.02.2015 07:34
    bez komunalne policije
    Molim vas, samo bez komunalne policije ispred groblja! Setimo se šta su radili 1. novembra! Rasterali "ilegalne" prodavce cveća, i to u ime nas kupaca, posetilaca groblja! Njima ništa nije sveto, ja sam lično doživela neprijatnosti kada sam branila "ilegalne" prodavce.Mali broj ljudi ima novaca za cveće iz cvećare, a ima nas koji volimo cveće iz bašte, a ne veštački uzgajane u nekom stakleniku.
  • 10.02.2015 20:08
    Tradicionalno ozderavanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti