Urgentni centar tek krajem avgusta

Iako je bilo najavljivano da će Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine početi sa radom polovinom jula, prvi pacijenti će u novu zgradu ući tek pred kraj avgusta.

Iako je bilo najavljivano da će Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine početi sa radom polovinom jula, prvi pacijenti će u novu zgradu ući tek pred kraj avgusta.

Pomoćnik direktora za zdravstvo Kliničkog centra, Ivan Levakov, kaže za Radio 021 da je razlog za odlaganje to što još nije nabavljen neophodni CT aparat. Kliničkom centru je obećano da će aparat, koji je već naručen, stići polovinom avgusta.

Nakon toga je potrebno sedam dana da se on instalira i pusti u rad, tako da se očekuje da prvi pacijenti u Urgentni centar budu primljeni između 20. i 25. avgusta. Levakov kaže da su sva ostala oprema i aparati spremni za početak rada.

  • НС

    01.08.2010 18:52
    Биће, биће...
    Биће отворен када је речено... Примљени су нови млади и способни људи, није тачно да нису! Какво год да буде биће боље од "подрума"!
  • ns`

    23.07.2010 07:32
    Nemaju ljude koji ce da rade tamo. Nikog novog nisu primili.
  • bla bla bla

    23.07.2010 07:08
    rekla-kazala, otvorila-nije otvorila...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti