Prskanje komaraca kako nalaže vreme

Uništavanje komaraca trenutno se vrši sa zemlje, a kako će se dalje odvijati zavisi od klimatskih uslova.
Uništavanje komaraca trenutno se vrši sa zemlje, a kako će se dalje odvijati zavisi od klimatskih uslova. Kako za Radio 021 kaže Miroslav Crnjanski iz "Ciklonizacije", uništavanje onemogućavaju i velike vrućine i pljuskovi, a trenutno nije poznato koliko često će se ovi postupci tokom leta ponavljati i u kojim delovima grada.

"Sve je to pod sistemom praćenja trenutne situacije, shodno klimatskim uslovima. Svaki slobodni momenat radimo sa zemlje", rekao je on.

Iako su se građani žalili zbog masnih fleka koje hemikalije za prskanje komaraca ostavljaju na kolima, u "Ciklonizaciji" tvrde da ovi preparati nisu opasni po zdravlje ljudi, kao i da su u skladu sa zdravstvenim propisima.

  • dada

    24.07.2010 05:59
    PVO
    Ala me ovo uništavanje komaraca (letećih objekata) sa zemlje podseća na 1999. godinu. Oni lete i rade šta oće, a mi sa zemlje prašimo! Tu i tamo, ali izuzetno retko, štagod i potrefimo. Tek toliko da ih ražestimo… Pretpostavljam, da smo sem dva oborena, ponekog komarca i ranili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti