Novi parkinzi za bicikle

"Parking servis" je postavio još četiri parkirališta za bicikle i to na Tvrđavi, kod Elektrotehničke škole, u Ulici Modene i na Bulevaru oslobođenja, kod šalter sale policijske uprave.

"Parking servis" je postavio još četiri parkirališta za bicikle i to na Tvrđavi, kod Elektrotehničke škole, u Ulici Modene i na Bulevaru oslobođenja, kod šalter sale policijske uprave.

Sva parkirališta su obeležena tablama i nalaze se pod video-nadzorom.

U narednom periodu ovakva parkirališta izgradiće se i kod Limanske i Riblje pijace, u univerzitetskom gradu i na platou kod Železničke stanice.

  • biciklista

    25.07.2010 15:26
    dok mi isti nije ukraden
    Ma to nisu parkinzi to su kavezi. Ko normalan može da postavi kokošinjce svuda po gradu. Nadam se da će sledeća vlast biti bar toliko normalna da skloni ta rugla koja nit čemu služe nit izgledaju pristojno. Katastrofa koliko para uzimaju a nisu u stanju neko normalno rešenje da nađu. Video nadzor hahaha uđeš precvikaš kabel i nosi šta ti srce oće. Pa jel oni vide da se ni ovi postavljeni ne koriste jer može neko da proveri koliko ti kavezi koštaju.
  • bolujem

    25.07.2010 02:34
    Dokle te lazi! Uradite neku pravu stvar BOSANCI I KRAJISNICI za ovaj Novi Sad!!!!!
  • nije vazno

    24.07.2010 20:52
    Parkinzi za bicikle
    Svaki dan prolazim pored onog parkinga za bicikle postavljenog ispred Štranda.
    Pa to niko ne koristi. Već je dobro zaraslo u neki korov.

    Meni to delije nekako nesigurno i zapušteno, poput propalog projekta a i kada bi hteo da ga koristim nisam siguran kako to radi.

    Jel zna neko? Jel koristi to neko po gradu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti